PURTĂTORII DE FACLIE

Fiecare tabara are o tema specifica, cu un caracter tot unitar, adresat intregii personalitati (trup, suflet si duh). De asemenea imbinam lectiile cu activitati outdoor.Program tabere 2008

Micii Exploratori (23 iunie – 2 iulie 2008)
O experienta unica dintr-o vacanta de vara de neuitat, pentru copii intre 9 si 12 ani. O tabara in care teoria si spiritul de aventura se impletesc pe fundalul unei istorii traita cu mintea, sufletul si trupul. Astfel copiii se pot dezvolta atat din punct de vedere spiritual, cat si emotional, fizic si social

Tineri Exploratori (20-30 iulie 2008)
Prieteni noi, aventura, suspans, munti si descoperirea Celui ce le-a creat pe toate … Nu, nu este cronica unui film, ci tabara Tineri Exploratori. O tabara care ti se adreseaza tie, adolescentul mileniului III, tabara in care o parte din nevoile tale vor fi implinite si vei gasi raspunsuri la intrebarile tale arzatoare.

Max Bike (3 – 8 august 2008)
Traieste viata la maxim pe biciclete !
Experientele in natura si cu mountainbike-ul ofera un cadru extraordinar sa invatam si sa aplicam Cuvantul lui Dumenezeu in viata noastra.

Mountain Survival (14-24 august 2008)
Esti gata pentru o noua aventura ?
Aceste cursuri te provoaca in relatia ta cu Dumnezeu, cu tine insuti si cu altii.
Conceptul de baza este invatarea prin experienta intr-un cadru outdoor.

Tabere_Constructie  Constructie (18 – 31 august 2008)
Aer inviorator de munte … Partasie … Distractie … Plimbari … Dar si munca. Toate fac parte din slujirea celui ce vrea sa vina sa dea o mana de ajutor la construirea centrului de tabere din Rasnov.
Haideti sa facem ceva pentru tinerii de maine !