Centrul de Voluntariat pentru Comunitate

centru de voluntariat

Centrul de Voluntari pentru Comunitate este o inițiativă ce s-a născut din dorința de a întâmpina atât nevoia ONG-urilor de a avea voluntari bine pregătiți și gata să se implice în orice acțiune, cât și pentru persoanele fizice care au dorința de a se implica în comunitate, însă nu știu unde sau cum. Împreună vrem să avem un impact pozitiv și durabil în comunitatea noastră.

Voluntariatul se referă la orice activitate prin care dai din timpul, energia și abilitățile tale în folosul altora, fără să aștepți o recompensă.

Prin programe personalizate, cursuri de dezvoltare personală și profesională, întâlniri de coaching și mentorare venim alături de ONG-uri și de voluntari oferind oportunități prin care fiecare voluntar să se cunoască mai bine și să se dezvolte.

Pe baza cunoștințelor și intereselor fiecăruia îi îndrumăm spre ONG-urile care caută voluntari cu profilul și pregătirea respectivă.

Dorim să investim în zidirea unei comunități caracterizată prin integritate, altruism și dragoste față de aproapele nostru. Credem că fiecare persoană este importantă și are ceva de oferit pentru a schimba comunitatea în mai bine. Din acest motiv acordăm atenție fiecărui voluntar implicat în Centrul de Voluntari pentru Comunitate și fiecărui ONG care are nevoie de ajutor în recrutarea, pregătirea sau managementul voluntarilor.

voluntari brasovDacă iubești Brașovul și vrei să ajuți în transformarea comunității noastre, implică-te alături de noi în 4 moduri:

– poți să investești timp înscriindu-te ca și voluntar,
– poți să le spui prietenilor tăi despre noi și să îi încurajezi să se implice,
– poți să investești financiar prin donații,
– poți să donezi resurse și materiale pe care le ai în plus: cărți, mingi, jocuri, haine etc.

Împreună zidim o Comunitate cu Caracter.

Dacă dorești să te implici, sau pentru orice întrebări îți stăm la dispoziție la:

Telefon: 0368 431682
Mobil: 0742 170443
Email: voluntar@cmromania.org
Facebook: https://www.facebook.com/voluntaripentrucomunitate
Adresa: N.D.Cocea, nr.3-5, etaj 1, Brasov, Romania