„Camera de Tineret" Rumeanţev, R. Moldova

 

Proiectul „Camera de Tineret” Rumeanţev, R. Moldova

Nu am spus prea multe despre condiţia materială a sătenilor de acolo. Lipsa banilor se face simţită chiar când vine vorba despre posibilităţile de joacă sau petrecere a timpului liber al copiilor şi al tinerilor. Ca să înţelegeţi, vă spun doar că pastorul Bisericii de acolo a vrut să facă un leagăn pentru copiii săi. Nu a avut bani pentru sârmă, lanţ sau sfoară pentru asta, aşa că a înnodat nişte bucăţi de sârmă.

Dorim ca în paralel cu investiţia spirituală să facem şi o investiţie fizică – o cameră pentru tineri şi copiii.

Această cameră trebuie zugrăvită, amenajată cu dispozitive de iluminare, precum şi dotată cu diverse jocuri de interior: o tablă de şah, un joc de darts, o masă de ping-pong, un computer.

În acest sens intenţionăm în prima săptămână din vacanţa de vară a anului 2009, să mergem cu un grup de tineri să amenajăm această cameră. Până atunci vă lansăm provocarea de a vă implica, prin rugăciune şi sprijin material sau financiar în realizarea acestui proiect.

Orice donaţie se poate face în contul:

Asociaţiei Mentorendienst Braşov

Banca Transilvania

Cont lei: RO95BTRL00801205B22062xx

Cont euro: RO87BTRL00804202B22062xx

SWIFT- BTRLRO22BVA

Oricum, dacă doriţi să ne susţineţi în rugăciune, să faceţi vreo sponsorizare sau donaţie vă rugăm să ne înştiinţaţi!

Cercul de prieteni ce se va forma în jurul acestui proiect va fi cunoscut pe site!

Pentru orice întrebări, comentarii sau informaţii suplimentare, puteţi folosi adresa de e-mail:kelma@rdslink.ro sau telefon 0745293609

Marius Chiciudean

Asociaţia Mentorendienst Braşov