Editura Neemia

Editura Neemia
Str. Curcanilor 21 500108 Braşov
România
tel: 0744.532823
e-mail: office@neemia.ro
www.neemia.ro

Viziune:

Ne dorim şi ne rugăm ca Editura Neemia să fie o unealtă în mâna suveranului şi atotputernicului nostru Dumnezeu pentru a fi folosită la echiparea sfinţilor pentru slujire în România şi în alte ţări.

Aşa cum Neemia a fost ales de Dumnezeu pentru a reconstrui zidurile Ierusalimului şi a fi un reformator al credinţei iudaice din acele zile, aşa şi noi ne dorim ca Editura Neemia – prin cărţile cu conţinut biblic sănătos – să fie una dintre uneltele care vor întări, încuraja şi provoca poporul ales şi răscumpărat al lui Dumnezeu, Biserica Sa, să gândească şi să acţioneze spre gloria Domnului şi Stăpânului nostru, Isus Hristos.

Istoric:

Trecut

Editura Neemia a luat fiinţă în anul 1995, fiind cunoscută în acea perioadă sub numele de Editura Nehemia.

În anul 1999 au avut loc schimbări de amploare în cadrul editurii, începând de la stafful de conducere, organizarea internă, cadrul juridic, strategie, imagine şi viziune.

Editura noastră a publicat până în prezent, în limba română, mai mult de 50 de titluri de diverşi autori.

Prezent

Acum, ca urmare a schimbărilor avute, din vechile titluri publicate în limba română de către editura noastră s-a renunţat la retipărirea unor titluri care din punct de vedere teologic – atât al bisericilor Alianţei Evanghelice, cât şi al viziunii noastre – nu mai corespundeau.