Baptistă Independentă

Adresa: str. Grogorescu nr.664 E Hărman jud. Braşov

tel: 0741,171968

email: amministries@aol.com

moisuk@gmail.com

web: www.bbibv.ro

pastor:

poza-cu-biserica-harman-independenta.jpg

Istoric:

In noiembrie 2004, doua familii misionare de americani, au parasit Statele Unite ale Americii si s-au mutat in Brasov pentru a raspandi Evanghelia si crestinismul biblic.
Fiecare dintre aceste familii ( Logan si Sutek ) au avut o buna lucrare misionara in SUA dar Duhul Sfant i-a calauzit sa vina in Europa de Est asa incat Cuvantul Domnului sa fie cunoscut si raspandit in cele mai nevoiase parti ale lumii.
Imediat dupa sosirea lor in Romania, ambele familii au inceput sa marturiseasca acelora care stiau ceva engleza. De asemenea au inceput sa distribuie literatura  crestina in limba Romana. Foarte curand oamenii au inceput sa-L primeasca pe Hristos ca Salvator. Mai apoi cu ajutorul translatorilor lucrarea aceasta de marturisire s-a dezvoltat. Apoi, in iulie 2005 aceste doua familii (cu ajutorul a 40 de crestini americani) au organizat o mare intalnire evanghelistica tinuta la Teatrul Dramatic Brasov.
Au fost impartite in jur de 20.000 de invitatii atat pe strada cat si in cutiile postale. Vestea despre acest eveniment a fost de asemenea raspandita la radio si in ziare. Peste 900 de oameni au participat la cele doua seri de evanghelizare. Fiecare persoana a auzit in fiecare seara cate 2 ore de predicare si cantare despre mantuire.
Fiecare din cei ce au venit a primit cate o Biblie gratis in limba romana. Dupa mesajele evanghelistice, in jur de 50 de persoane au indicat primirea lui Isus ca Mantuitor personal.
Toate aceste activitati au dus la nasterea Bisericii Baptiste Independente din Brasov. Acele suflete care au fost salvate si au fost botezate au fost invatate din Cuvantul lui Dumnezeu si in curand alti cresti au inceput sa se alature bisericii din mica cladire inchiriata pe strada Nicolae Teclu.
Biserica isi continua si astazi slujba pentru Isus prin misiunea sa ca biserica locala. Directia pe care a inceput biserica a ramas aceiasi. Cuvantul Lui Dumnezeu este predicat si explicat in fiecare serviciu divin. Modul nostru de a predica Biblia este verset cu verset prin fiecare carte a Bibliei.  In putin mai mult de doi ani au fost predicate in mod fervent cartile Iuda, Habacuc, Romani cat si viata lui David si Psalmii lui.
Findca biserica noastra pune accentul pe cunoasterea Scripturilor, noi am infiintat de asemenea un Institut Biblic tinut Sambata in adaugare la cele trei servicii de Duminica si de Miercuri seara.
Si pana in aceasta zi eforturile evanghelistice continua in fiecare saptamana spre gloria lui Dumnezeu.