Regulament ediţia I

Condiţii generale:

Calendarul de desfăşurare:

– 14 mai – 15 iunie 2008 inscrieri fotografii
– 16 iunie 2008 – 1 iulie 2008 jurizarea, anunţarea câştigătorilor şi publicarea fotografiilor în Brasovul evanghelic cât şi în numărul 8 al revistei IMPULS.
– 2 iulie – 8 iulie 2008 trimiterea premiilor

Dreptul de participare:

# La Concurs pot participa orice cetăţean cu domiciliul în România indiferent de naţionalitate sau religie.
# Participanţii pot înscrie în concurs maxim două fotografii.
# Nu se acceptă prelucrări ca de exemplu persoane sau obiecte puse artificial în cadru, blur-uri artificiale. In cazul portretelor se accepta mici retusari (blur, clone, heal, reduce noise sau alte trucuri). De asemenea, sunt permise corectiile de baza din programele de editare, cum ar fi levels, curves etc. Nu sunt permise colajele. Nu se accepta fotografii royalty-free sau luate din diverse colectii platite. Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu continut imoral.
# Utilizatorii trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise în concurs. Organizatorii concursului nu îşi asumă nici o responsabilitate privind eventuale încălcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine în mod exclusiv celui care a trimis fotografia.
# Trimiterea fotografiilor implică acceptul participantului de a oferi organizatorilor si partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, în format digital şi/sau tipărit, fara nici un fel de plata. Eventuala folosire a imaginilor va fi insoţită de menţionarea numelui autorului
# Fotografiile trebuie încărcate fără ramă şi fără să conţina vreun watermark. Dimensiunea minima acceptată este de 2000×1350 pixeli în format jpeg sau tiff la o rezoluţie de 254 dpi.
# Ataşaţi imaginile la un e-mail pe adresa: brasovulevanghelic@gmail.com

# Scrieţi în e-mail: Nume, prenume, adresa, vârsta, (obligatoriu) titlul fotografiilor, o scurtă descriere (opţional)

Lucrările înscrise în concursul Biblia prin obiectiv sunt apreciate după criteriile:

  • – încadrarea în temă;
  • – creativitate;
  • – originalitate;
  • – compoziţia fotografiei
  • – calitatea tehnică de fotografiere.
  • Se acordă note de la 1-10 la fiecare criteriu iar totalul reprezintă nota de încadrare în concurs.

Acordarea premiilor:

Premul special va fi acordat fotografiei cu cel mai mare punctaj, având o condiţie suplimentară: concurentul trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18- 25 ani. (îndeplinirea condiţiei de vârstă este valabila doar pentru câştigătorul premiului special)

Următoarele 3 fotografii în ordinea clasării vor fi declarate câştigătoare pentru locurile 1,2 şi 3.

Premiile vor fi trimise câştigătorilor prin colet poştal.

Acord de principiu:

Trimiterea fotografiilor şi participarea la concurs presupun ca participanţii au acceptat în totalitate condiţiile prezentului regulament şi eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.