Centru Creştin Braşov

Întâlniri publice: str.Lungă nr.202, Braşov

Duminica 10:00 – 12:00

Birou: str. Al.I Cuza nr. 48, Brasov

tel: 0268,412400 fax: 0268,472991

email: office@ccbv.ro

web: www.ccbv.ro

program cu publicul: luni-vineri 09:00 – 16:00

Echipa de conducere: Adi Aldea, Nelu Pirvu, Dani Rusu, Jürgen Siegel

O biserică dinamică, care doreşte să trăiască un creştinism autentic pentru creştini contemporani.
Cauţi o comunitate care crede în valorile găsite în Noul Testament? Cauţi un loc pentru a-ţi exprima închinarea înaintea lui Dumnezeu într-un mod liber şi contemporan? Sau poate un grup de prieteni cu care să te întâlneşti în timpul săptămânii pentru rugăciune, studiu biblic şi încurajare? Nu contează dacă eşti tânăr sau nu, eşti binevenit să ne vizitezi.
Exprimarea credinţei creştine într-un mediu prietenos şi relaţional este posibilă. De aceea oferim grupuri mici şi celule pentru orice categorie de vârste, copii, adolescenţi, tineri şi adulţi.
Ca Centrul Creştin Braşov dorim să-l slujim şi să-l onorăm pe Dumnezeu, să-l facem cunoscut aşa încât oamenii din Braşov să-l poată cunoaşte personal. Vrem să ne iubim unii pe alţii, indiferent de etnie şi împreună să iubim oraşul Braşov.
Dorim ca biserică să-l lăudăm pe Dumnezeu cu pasiune şi să ne închinăm lui în intimitate. Căutăm să descoperim şi să aplicăm învăţătura Bibliei în viaţa cotidiană, şi să ne amintim de cei defavorizaţi social.
Prin acestea credem că biserica poate fi ceeace Dumnezeu mereu a intenţionat: răspunsul Său pentru o lume în nevoie. Aici ne vedem locul ca parte a Bisericii lui Dumnezeu din Braşov.
Centrul Creştin Braşov face parte din Newfrontiers, o familie de biserici din jurul lumii, împreună într-o misiune pentru a extinde împărăţia lui Dumnezeu prin restaurarea Bisericii, a face ucenici, antrenarea de lideri şi plantarea de biserici.