Manifestație pentru susținerea familiilor din Norvegia organizată la Bran, jud. Brasov

protest-bodnariu

Centrul Educațional ”Mereu Copii” – Bran se alătură demersurilor pentru susținerea familiilor Avramescu, Bodnariu, Nan și Rădulescu aflate în Norvegia și dorește să-şi afirme public mesajul de solidaritate cu acestea. Considerăm că modul de procedură folosit de instituțiile cu rol de protecție a copilului din Norvegia (Barnevernet) sunt o amenințare la adresa familiei, în general, și prin acest demers dorim să reafirmăm valoarea și rolul familiei ca inimă a societății. Locul copiilor este în familie, singura autoritate cu depline responsabilități în pregătirea acestora pentru viață.

Principiul, potrivit căruia copilul are un interes superior familiei, este diseminat pe scară largă și ne amenință chiar proprii copii. Dorim să întărim rolul și responsabilitatea încredințată familiei naturale pentru educarea, creșterea și împlinirea nevoilor sufletești ale copiilor.

Vă invităm să susțineți acest demers prin participarea la Manifestaţia Publică pentru Susținerea Familiei, ce va avea loc în data de 14 februarie 2015, orele 12.00-14.00, în localitatea Bran.  Marșul va avea ca loc de pornire Stația Rompetrol, DN 73, până în Parcul Central, unde vor avea loc luări de cuvânt din partea reprezentanților instituțiilor implicate.

Vă rugăm să popularizați invitația la miting în sfera dvs. de influență și vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi în toate aceste demersuri.

Cu speranță și încredere,

Gabriela Epurescu

Președinte
Centrul Educațional Mereu Copii

str. Festung, nr.1, Bran, jud. Brașov

Tel. 0727.300.821  Fax. 031.816.38.72