SING YOUR SONG 2015 – “Prin muzică spre Dumnezeu”

Afis-SIBIU

A doua ediție Sing Your Song are loc anul acesta pe data de 8-9 noiembrie în  orașele Sibiu și Cluj-Napoca.

Sing Your Song 2015 este un eveniment muzical cultural – creștin de înaltă calitate.  Repertoriul abordat cuprinde anul acesta faimoase coloane sonore de film, precum  Gladiator, The Chronicles of Narnia, Saving Private Ryan, The Phantom of the  Opera, Munich, dar și lucrări vocal-simfonice realizate de compozitori și aranjori  români contemporani.

Însă, nu doar muzică bună te așteaptă la Sing Your Song! Împreună cu Liviu  Damian, lector doctor la Facultatea de Istorie a Universității București, vom încerca  să aflăm răspunsurile la întrebările profunde despre existență.

Programul debutează pe 8 noiembrie la Sibiu, de la ora 19, la Casa de Cultură a  Sindicatelor, str. Emil Cioran, numarul 1A. Pe data de 9 noiembrie, tot de la ora 19,  spectacolul va avea loc în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenților, str. Piața  Lucian Blaga, numerele 1-3.

Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal-simfonic format din tineri, care vor să  aducă bucurie prin muzica vocal-simfonică și corală pe care o prezintă. Însoțiți de  soliști remarcabili, corul și orchestra Sanctus Pro Deo abordează lucrări muzicale  dintr-un repertoriu vast ce include muzică de film, muzică clasică și lucrări cu  tematică creștină. Din octombrie 2005 și până în prezent, Corul și Orchestra Sanctus  Pro Deo au creat și au susținut o serie de astfel de proiecte muzicale și se bucură de  o apreciere deosebită din partea publicului.

Prețul unui bilet la evenimentul Sing Your Song 2015 este de 20/25 lei și poate fi  procurat online pe www.biletmaster.ro sau de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, str.  Piața Ștefan cel Mare, respectiv de la Büchercafe Erasmus, Sibiu, str. Mitropoliei, nr.  30. Pentru mai multe informații despre program și bilete accesați  www.sanctusprodeo.ro.

Persoana de contact:

Daniel Lienerth
0755.583730