Administrarea finanțelor după voia lui Dumnezeu

administrare

Aţi observat că sunt mulţi cei al căror subiect favorit sunt banii?

Şi de obicei îi auzi spunând: „Salariul nu este suficient” sau „Chiria e prea mare, preţurile sunt prea mari”, etc.
Este timpul să privim acest subiect dintr-o altă perspectivă: ce ar spune Dumnezeu despre felul în care administrăm şi cheltuim ceea ce avem în acest moment, indiferent dacă e mult sau puţin?

În Biblie sunt în jur de 500 de versete despre credinţă, dar mai mult de 2000 de versete ce fac referire la bani şi posesiuni.

Isus a vorbit despre bani în 16 din cele 38 de pilde. Felul în care administrăm banii descoperă priorităţile, loialităţile şi afecţiunea noastră.

Cei ce vor urma acest studiu vor afla ce spune Dumnezeu despre gestionarea banilor şi vor descoperi că Dumnezeu le-a pus la dispoziţie tot ce e nevoie să ştie despre câştig, cheltuieli, dărnicie, ieşirea din datorii, investiţii, creşterea copiilor şi multe altele.

Apoi, pe măsură ce vor aplica principiile învăţate, se vor bucura de sănătate financiară, libertate, pace şi bucurie.

Cursul se desfăşoară o dată pe săptămână, având 9 întâlniri .
Pot participa adulţi, căsătoriţi sau necăsătoriţi, cu condiţia de a participa la cel puţin 7 din cele 9 întâlniri.

Libertatea financiară vine în urma cunoştinţei că Dumnezeu este în control şi nu e determinată de suma de bani pe care o ai sau nu o ai!

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre acest studiu sau să începeţi o grupă de studiu vă rugăm contactaţi Asociaţia Mentorendienst Braşov!

http://mentorendienst.org/contact/