INTALNIREA TINERILOR CRESTINI DIN JUDETUL BRASOV – UNISON 2

Unison-Intalnirea-2

Daca la prima intalnire UNISON, ne-am putut bucura aproape 800 de tineri de un timp benefic petrecut impreuna in partasie, rugaciune, cantare si ascultarea Cuvantului lui  Dumnezeu, nadajduim ca si la urmatoarea intalnire Dumnezeu va fi prezent si va lucra cu putere prin Duhul Sau cel Sfant in inimile si vietile noastre.

Invitam din nou tinerii crestini din Judetul Brasov la aceasta partasie si pana ce ne vom revedea pe 16 Noiembrie 2013, ne vom ruga ca Dumnezeu sa pregateasca un Cuvant potrivit inimilor tinere din Judetul nostru si El sa fie inaltat si marit de noi in acea zi si in toti vecii !!!

Mentionam din nou scopul prentru care organizam aceasta intalnire:

Ne dorim ca noi tineri sa fie motivati in a-L sluji pe Dumnezeu in locul si biserica unde Domnul ia asezat, de altfel toti cei care sunt deja intr-o slujire duhovniceasca sa fie imbarbatati si motivati si ei sa lupte pentru a fi mai eficienti, mai roditori si mai credinciosi. 

Multumim tare mult fratelui pastor ADI MOCAN pentru ca a acceptat invitatia de a veni la noi pe 16 Noiembrie si de a sluji aducand Cuvantul lui Dumnezeu. De altfel suntem foarte bucurosi ca-i vom avea impreuna cu noi in slujire pe PROFIDES , grupul de lauda si inchinare care ne va conduce in cantare inaintea lui Dumnezeu.

Va asteptam cu drag.

Imagini de la prima intalnire Unison veti gasi AICI