Seara tinerilor crestini UNISON

UNISON

Intalnirea lunara UNISON a tinerilor crestini din Judetul Brasov. 

14 Septembrie 2013 / ora 18:00 la biserica baptista  Speranta Brasov pe Str. Saturn 45.

Dorim sa initiem in judetul Brasov un eveniment nou ce va avea loc in fiecare luna, eveniment unde tinerii crestini din cele 3 denominatiuni ( Baptista , Penticostala  si Crestina dupa Evanghelie ) se vor aduna impreuna pentru un timp benefic sufletesc si relational. Scopul acestei intalniri este de a indemna tinerii sa slujeasca in locul si biserica in care Dumnezeu i-a asezat dar si pentru a avea impreuna un timp frumos de partasie si de inchinare inainte lui Dumnezeu prin muzica si ascultare a Cuvantului.

Mentionam ca la acest eveniment vom respecta convingerile si doctrina fiecarei denominatiuni, iar timpul de lauda si inchinare va fi unul decent. Deasemenea Cuvantul va fi rostit de fratele nostru drag Florin Ianovici care a acceptat invitatia de a sluji la acest eveniment.

Va indemnam sa participati impreuna cu prietenii dumneavoastra ce nu au o relatiie personala cu Dumnezeu si nadajduim ca EL va fi prezent si va lucra cu mana puternica atat in dreptul celor dragi ai nostri cat si in dreptul nostru.

Va sluji prin cantare un grup format din membrii formatiei Canaan impreuna cu membrii formatiei Ascendent dar si altii prieteni.

Va asteptam cu drag!

Fiti binecuvantati!”