CONFERINTA NATIONALA DE TINERET “PENIEL” – 2008


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in /home/brasovul/public_html/wp-content/themes/cluj/content.php on line 37

Conferinta Nationala de Tineret “PENIEL” 2008

peniel.jpg

Bucuresti, Sala Polivalentă – miercuri şi joi de 30 aprilie – 1 mai
Cuvantul lui Dumnezeu va fi predicat de catre:

Lucian Oniga – fondator si presedinte al organizatiei “Peniel”, lucrator cu tinerii in Biserica “Sfanta Treime” din Bistrita, a obtinut licenta in teologie la Continental Theological Seminary din Bruxelles, iar masteratul la aceeasi scoala prin University of Wales. Este casatorit cu Veronica si impreuna au doua fiice, Thea si Petra.

Cristian Barbosu – pastor al Bisericii “Metanoia” din Arad (www.bisericametanoia.ro), a obtinut licenta in teologie la Moody Bible Institute, masteratul la Dallas Theological Seminary si in prezent este doctorand la Trinity in Deerfield, Illinois. Autor al cartii “Cele 10 porunci”, Cristi este casatorit cu Anne si impreuna au doua fiice, Fiona si Tara.

Tony Anthony – fondator si evanghelist al organizatiei “Avanti Ministries Limited” (www.avantiministries.com) este triplu campion mondial la Kung Fu si un exemplu extrem de graitor al harului lui Dumnezeu. Autor al cartii “Imblanzirea tigrului”, Tony este casatorit cu Sara si locuieste la Essex, UK, cu cei doi copii, Ethan si Jacob.

Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band si Decean.

Alte informatii suplimentare vor aparea in curand pe situl www.peniel.ro